Kuinka tehdä talisman onnea ja vaurautta varten kotona?

Onnen ja vaurauden talismaanit ovat suosituimpia ja kysytyimpiä kaikkien kansojen keskuudessa. Jos noudatat ohjeita ja noudatat vinkkejä, voit tehdä tällaisen amuletin omin käsin.

raha riimu amuletti

Pieni onni ei satuta jokaista, ja onnen amuletti käy hyvin tämän kanssa. Hänen kanssaan elämästä tulee parempi kaikilta osin, koska ilman onnea ei voida tehdä mitään.

Oman amuletin hankkimiseen on kolme vaihtoehtoa. Voit löytää sen sattumalta, valmistaa sen itse tai ostaa sen. Menetelmä, jolla hankit amuletin onnea varten, riippuu sen vahvuudesta ja siitä, kuinka se tarkalleen toimii.

Sattumalta löydetyt simpukat, kivet ja vastaavat esineet voivat olla onnenkoriste. Näihin kuuluu nelilehtinen apila - yksi vanhimmista ja tunnetuimmista onnen symboleista.

Jos kotisi lähellä kasvaa apila, voit yrittää löytää sellaisen, jossa on neljä terälehteä kolmen sijasta. Se on kuivattava ja kannettava mukanasi, jotta se ei vahingoitu tai menetä sitä vahingossa. Sijoittaminen esimerkiksi läpinäkyvän kabokonin alle sopii hyvin.

Muut satunnaisesti löydetyt asiat eivät yleensä ole täysin sattumia. Intuitio kertoo, että tämä kivi tai kuori pitäisi poimia. Ymmärrät mitä onni voi tuoda. Kiville on parasta mennä joelle tai merelle. Vahingossa löydetyt amuletit eivät vaadi puhdistusta tai lataamista. Jotkut pitävät niitä lahjoina korkeammilta voimilta.

Kolikot tuovat paitsi onnea myös rahaa. Jos löydät kolikon, jonka liikkeeseenlaskuvuosi vastaa syntymävuottasi, voit sanoa, että olet erittäin onnekas. Sitä voidaan käyttää talismanina, kolikko tuo onnea, erityisesti suuri onni odottaa ura- ja raha-asioissa.

Ne, jotka eivät ole onnekkaita satunnaisten löytöjen kanssa, tekevät mieluummin amuletteja onnea varten omin käsin. Tämä on erittäin hyvä vaihtoehto, koska tuote imee energiasi valmistusprosessin aikana. Sinun ei tarvitse tottua toisiinsa, kuten joskus ostettujen tuotteiden kanssa. Yleensä onnea varten tehdyt käsintehdyt amuletit vaativat aktivoinnin. Yleensä nämä ovat yksinkertaisia salaliittoja. Tarvitset amuletin säännöllistä täydentämistä omalla energiallasi, jotta se ei menetä voimaansa.

Tämän tyyppiset talismaanit sisältävät erilaisia itsenäisesti kotona valmistettuja koruja, yrttejä ja muita komponentteja sisältäviä pusseja, nausseja, piirroksia, henkilökohtaisesti taottuja hevosenkengät ja vastaavat esineet.

Kannattaa valita se vaihtoehto, jonka voit ehdottomasti tehdä. Monet harjoittavat luovuutta maagisiin tarkoituksiin, täyttämällä esineitä taikuudella ja hankkimalla paitsi kauniita tuotteita myös maagisia auttajia.

Jos et tiedä kuinka tehdä amuletti onnea varten, yritä aloittaa millä tahansa yksinkertaisella tavalla tehdä koru, avaimenperä tai muu esine. Älä valitse liian monimutkaisia tekniikoita, niin tapaus kruunaa menestys.

Nykyään voit ostaa melkein mitä tahansa, mukaan lukien amuletteja ja talismaaneja eri tarkoituksiin. Tämä on nopea tapa hankkia amuletti, joka on hyvä kiireisille tai ei-luoville ihmisille. Mutta sinun pitäisi tietää, että ostetut amuletit vaativat pakollisen puhdistuksen, aktivoinnin ja energisoinnin.

Talismaaneja tulee ladata säännöllisesti, sekä ostettuna että valmistettuna itse. Älä unohda, että et voi tietää, millaista energiaa esine kantaa itsessään ja kenen kädet koskettivat sitä ennen kuin se hankittiin. Tämä on myymälöissä ja markkinoilla myytävien amulettien merkittävä haitta.

Kuinka puhdistaa ostetut onnen amuletit?

Kiinalaiset kolikot onnen amulettina

Kaikki maagiset esineet, joita et ole itse valmistanut positiivisilla ajatuksilla päässäsi, on puhdistettava. Tämä on välttämätöntä, koska onnen amuletin sijaan voit saada energialla ladatun esineen, eikä kukaan tiedä mitä ja kenen energiaa. Paljon on puhuttu siitä, että asiat voivat kuljettaa erilaista energiaa.

Puhdistaminen negatiivisesta energiasta tapahtuu neljän elementin avulla. Nämä ovat ilma, tuli, vesi ja maa. Ilmaa voidaan edustaa suitsukepuikko, jota tulisi käyttää esineen kaasuttamiseen. Hyvä vaihtoehto olisi suitsuke, santelipuu, mänty tai mikä tahansa muu tuoksu, jolla on puhdistavia ominaisuuksia.

Voit tehdä suitsukkeita itse. Kirkon suitsuke, jolla on voimakkaita puhdistavia ominaisuuksia, sopii hyvin. Jotkut jättävät amuletin mieluummin ulos jonkin aikaa, jotta se on alttiina tuulelle.

Sen jälkeen sinun tulee kantaa amuletti kynttilän liekin päällä. Jos mahdollista, sytytä tuli ja pidä esinettä sen päällä. Mutta tämä on tehtävä huolellisesti, varsinkin jos se on valmistettu esimerkiksi puusta. Kun esinettä ei voi kantaa tulen yli, aseta se ainakin kynttilän lähelle. Kynttilä voi olla sekä tavallinen että kirkko.

Sitten onnen amuletti tulee puhdistaa vedellä. On suositeltavaa huuhdella se juoksevalla vedellä, esimerkiksi pitää sitä purossa tai joessa. Mitä kauemmin teet tämän, sitä voimakkaampi vaikutus on. Jotkut ihmiset haluavat ripotella amuletteja pyhällä vedellä, tämä on hyvä vaihtoehto.

Jos pyhää vettä ei ole mahdollista saada tai mennä luonnolliseen vesilähteeseen, voit huuhdella esineen perusteellisesti juoksevan vesijohtoveden alla. Ja viimeinen vaihe on kaivaminen maahan. Tämä on vaikeaa, joten useimmat ihmiset jättävät esineitä suolaan yön yli, minkä jälkeen suola heitetään kadulle tai huuhdellaan viemäriin.

Kuinka ladata amuletti onnea varten?

Tämä yksinkertainen riitti soveltuu sekä onnea varten ostettuihin amuletteihin että omin käsin tehtyihin amuletteihin.

Lataa kaikki taikaesineet puhdistuksen jälkeen, jos et tehnyt sitä itse. Paras aika tähän on keskiyö, kuun vaihe vastaa tarkoitusta, jota amuletin tulisi palvella. Tässä tapauksessa tämä on onnen vetovoima, joten kuun vaihe on kasvava tai täysikuu.

Tarvitset kolme kynttilää. Voit ostaa niitä kirkosta tai voit ottaa tavalliset. Tietysti edelliset ovat suositeltavia. Aseta kynttilät kolmioon, jonka keskellä amulettisi tulee olemaan. Katso sen jälkeen häntä ja sano kolme kertaa:

Talismaani on nyt, kohtaloni!

Onnea ja onni tuo minulle

Ongelmat ja huono sää vievät minulta pois.

Ota nyt talismaani käteesi. Keskity tavoitteisiin, joiden saavuttamiseen tarvitset hänen apuaan. Kuvittele, kuinka hänen pitäisi toimia ja mitä tarkalleen auttaa. Yritä tuntea, kuinka energia täyttää kämmenten välissä olevan esineen.

Määritä aika, joka sinun on käytettävä siihen. Nyt talisman on täysin käyttövalmis, mutta sinun on ladattava sitä ajoittain, koska esineen voima kuluu onnen houkuttelemiseen.

Kuinka tehdä amuletti onnea ja rahaa varten omin käsin?

Amuletit-laukut ovat kaikkien tiedossa, ja voit tehdä sellaisen onnea varten. Kuten kaikki tähän tarkoitukseen tehtävät maagiset työt, ne tehdään kasvavan tai täysikuun aikaan. Laukun tekeminen on aika helppoa. Se on ommeltava pienestä laastaresta ja täytettävä sopivilla esineillä, jotka tuovat onnea. Valmiita laukkuja käytetään taskussa tai laukussa, voit säilyttää sitä lompakossasi.

Onnea houkuttelevan laukun kankaan väri on punainen. Tätä väriä on aina pidetty onnen, rahan ja vaurauden värinä. Kangas on parasta valita luonnollinen, myös lanka. Kun teet laukkua, keskity tarkoitukseen, jota varten teet sen.

Kasvit ovat käytännössä tällaisten pussien pääkomponentti. Onnen houkuttelemiseksi valitse appelsiinin kuoret, aloe, granaattiomenan kuoret, mansikan lehdet, muskottipähkinä, narsissi, saniainen, omenankukka, hasselpähkinä, laakerinlehti, sammal, tammenterhot, tähtianis, orvokit, kaneli. Älä tietenkään unohda nelilehtistä ja tavallista apilaa, jota pidetään onnen symbolina.

Voit lisätä pussiin palan turkoosia, tämä kivi tuo onnea. Se voi olla siru, cabochon tai pieni helmi. Pienet hahmot, jotka kuvaavat hevosenkenkiä, apilan terälehtiä, onnensolmua, kultakalaa, leppäkerttua ja muita tunnettuja onnensymboleita. Voit laittaa kanin jalan pussiin.

Valmis pussi voidaan voidella eteerisellä öljyllä aika ajoin esimerkiksi amulettia ladatessasi. Sopivat hyvin kaneli, lootus, appelsiini, anis.

Yleensä kaikki kansanmerkit, jotka liittyvät onnen amuletteihin, eivät syntyneet tyhjästä. Tämä nykyaikainen elämäntahti ei salli sinun huomata pieniä asioita aikana, jolloin esi-isillämme oli vuosisatoja, joiden aikana oli mahdollista määrittää, toimiko jokin maaginen asia vai ei.